Wat bied jij (aan)? 

Veilingitems gezocht voor de Online Veiling op 12 december!

Op 12 december van 19:45-21:30 vindt de Online Veiling plaats ten behoeve van de verbouw van de Herengrachtkerk. Wij zijn daarom op zoek naar leuke items om te veilen. Dat kan iets fysieks zijn: een mooie vaas, een schilderij, een antieke klok (etc.), maar het mag ook in de vorm van het leveren van een dienst (uiteraard wel coronaproof)! Bied je bijvoorbeeld aan als oppas voor een avondje, kook een meergangenmenu voor iemand, geef een workshop haken, een stads- of duinwandeling of waar je ook maar goed in bent! Geef je idee gerust door aan ons, je kan het zo gek niet bedenken, als je maar denkt dat het een mooi bedrag kan opleveren voor de verbouw van de kerk! 

Aanmelden en vragen


Via dit formulier kan je jouw item/dienst aanbieden voor de veiling: Aanmeldformulier Veilingitems | Veiling 12 december 2020

Heb je vragen? Stuur deze naar veilinghgk@gmail.com. En voor alle bieders: zorg dat je erbij bent op 12 november en bedenk vast van tevoren wat je zou willen uitgeven, zodat het een gezellige, spannende en dynamische veiling wordt!

Hartelijke groetjes,
de Verbouwactiviteitencommissie
Gonda, Denise, Marita en Doortje