Van harte welkom!

Elke zondag komen wij om 10.00 uur en 17.00 uur naar de kerk voor de ontmoeting met God. Dan zingen we, bidden we en horen de goede boodschap van God voor ons leven. Wij willen Jezus Christus van harte navolgen. Dat betekent voor ons: hem aanvaarden als onze Redder, het evangelie met overtuiging uitdragen, omzien naar andere mensen en met beide benen in de samenleving staan.

Mededeling coronavirus

Vanaf 1 juli worden de kerkdiensten met een beperkte groep gehouden. U leest daarover hier meer. U kunt de kerkdiensten zondagmorgen om 10.00u ook live volgen via deze pagina.

Elke woensdagavond is er om 19.30u een vesper die online uitgezonden wordt en ook weer fysiek te bezoeken is.

Wilt u in deze tijden van corona praten over uw zorgen, heeft u behoefte aan een luisterend oor, of wilt u graag gebedspunten aandragen? Stuur dan een mail naar onze predikant Maarten Boersema via predikant@gkvleiden.nl.

Update: Inmiddels vinden de diensten weer uitsluitend online plaats.

Eerstvolgende diensten

7 maart 2021
10:00 - Kerkdienst // Driestar College
ds. M.K. Boersema
10 maart 2021
19:30 - Biddag voor gewas en arbeid // Driestar College
ds. M.K. Boersema
14 maart 2021
10:00 - Kerkdienst // Driestar College
ds. M.K. Boersema
21 maart 2021
10:00 - Kerkdienst // Driestar College
ds. M.K. Boersema

Diensten meekijken


Vindt de dienst in de Opstandingskerk (CGK) plaats? Dan kunt u meekijken via Kerkdienstgemist.nl. U kunt ’s middags de ochtenddienst van de CGK als middagdienst bekijken.

Vindt de dienst in de Marekerk plaats? Luister dan mee via deze link op Kerkomroep.nl.

Liturgie en liederenbladen:

Voor de kinderen

Tijdens de kerkdiensten is er speciale aandacht voor de kinderen. Zo zijn er tijdens de ochtenddiensten crèches voor de ‘kleine’ en ‘grote’ kinderen. Ook houden we drie keer per maand tijdens de morgendienst kinderbijbelclub. Alle kinderen van 6 tot 10 jaar zijn hierbij van harte welkom! Wat staat er op het programma? Een bijbelverhaal vertellen of uitbeelden, samen bidden en praten over het verhaal en natuurlijk lekker samen knutselen en spelletjes doen…

Terugkijken

Voor eerdere diensten met alleen audio opname: kerkdienstgemist.nl

Archief van liturgie en liederenbladen:

Op bezoek?

Een kerk midden in de stad! Hoe kom ik daar en waar kan ik parkeren? Wij hebben het een en ander voor u op een rij gezet.

Prekenarchief

Verschillende preken van Dominee De Snoo zijn online te lezen. U mag deze preken ook downloaden voor gebruik tijdens leesdiensten.