Van harte welkom!

Elke zondag komen wij om 10.00 uur en 17.00 uur naar de kerk voor de ontmoeting met God. Dan zingen we, bidden we en horen de goede boodschap van God voor ons leven. Wij willen Jezus Christus van harte navolgen. Dat betekent voor ons: hem aanvaarden als onze Redder, het evangelie met overtuiging uitdragen, omzien naar andere mensen en met beide benen in de samenleving staan.

Mededeling coronavirus

Alle gemeentelijke activiteiten met fysieke ontmoetingen komen vooralsnog te vervallen. De kerkdiensten zijn niet publiek toegankelijk. U kunt de kerkdiensten zondagmorgen om 10.00u wel live volgen via deze pagina.

Elke woensdagmorgen is er om 9.00u een gebedskwartier dat online uitgezonden wordt.

Wilt u in deze tijden van corona praten over uw zorgen, heeft u behoefte aan een luisterend oor, of wilt u graag gebedspunten aandragen? Stuur dan een mail naar onze predikant Maarten Boersema via predikant@gkvleiden.nl.

Eerstvolgende diensten

31 mei 2020
10:00 - Kerkdienst (Pinksteren) // Herengrachtkerk
ds. M.K. Boersema
7 juni 2020
10:00 - Kerkdienst // Herengrachtkerk
17:00 - Kerkdienst // Herengrachtkerk
14 juni 2020
10:00 - Kerkdienst // Herengrachtkerk

Op bezoek?

Een kerk midden in de stad! Hoe kom ik daar en waar kan ik parkeren? Wij hebben het een en ander voor u op een rij gezet.

Prekenarchief

Verschillende preken van Dominee De Snoo zijn online te lezen. U mag deze preken ook downloaden voor gebruik tijdens leesdiensten.

Diensten meeluisteren


Vindt de dienst in de Opstandingskerk (CGK) plaats? Dan kunt u meekijken via Kerkdienstgemist.nl of meeluisteren via Kerkomroep.nl. U kunt ’s middags de ochtenddienst van de CGK als middagdienst bekijken.

Vindt de dienst in de Marekerk plaats? Luister dan mee via deze link op Kerkomroep.nl.

Voor de kinderen

Tijdens de kerkdiensten is er speciale aandacht voor de kinderen. Zo zijn er tijdens de ochtenddiensten crèches voor de ‘kleine’ en ‘grote’ kinderen. Ook houden we drie keer per maand tijdens de morgendienst kinderbijbelclub. Alle kinderen van 6 tot 10 jaar zijn hierbij van harte welkom! Wat staat er op het programma? Een bijbelverhaal vertellen of uitbeelden, samen bidden en praten over het verhaal en natuurlijk lekker samen knutselen en spelletjes doen…

Terugluisteren

Voor eerdere diensten met alleen audio opname: kerkdienstgemist.nl